lunes, 30 de agosto de 2010

S'han acabat els dies de calma i tranquilitat.

Com el títol del post diu, avui ja he començat classes i s'ha acabat la mitja bona vida. Després d'una setmana plena de reunions mig estúpides, varem passar un cap de setmana de relax total i au... a treballar s'ha dit! Aquesta primera setmana hem estat fent el que aquí anomenen Orientation. Es tracta de presentar el campus i com funciona tot plegat a la gent nova. És a dir que bàsicament durant una setmana només hem estat al college els "freshmen" i els estudiants internacionals. Ens han presentat els nostres Mentors (estudiants "veteranus" que ens poden ajudar si tenim algun dubte sobre com marxa tot plegat) i els nostres Advisor (els professors que ens faran de tutors i que en alguns casos també ens portaran els nostres projectes de recerca). I després de tot plegat, varem passar un cap de setmana de festes i platja. SI PLATJA! Vaya vaya, aqui hay playa!!! Aquestes eren algunes fotos d'un llac enorme que hi ha a uns 10 minuts d'aquí. Com podeu veure, com que els molt matats no tenen platja, han decidit portar-hi tonalades de sorra de platja per simular-ne una. Si és que qui no té platja és perquè no vol!

I aquestes altres dos fotos són de dos festes on varem anar tots els estudiants internacionals. Fins el moment tots els internacionals hem anat bastant de bracet perquè hem hagut de fer l'Orientation junts i no tenim gaires amics...sniff. Aquí les festes són molt estranyes. Com que no es pot veure al carrer les festes s'han de fer dins d'habitacions del campus i per tant arriba a haver-hi unes 35 o 40 persones dins una habitació d'uns 25m2, prenent cervesa i xupitos estranys que no es troben ni a la Cucaracha (per sort) i jugant al beer pong. Ja miraré de fer alguna foto el proper dissabte perquè us en feu una idea.
Bé, aixó és el que ha donat de si el cap de setmana. La veritat és que després del primer dia de classes estic bastant esgotat i espero posar-me les piles aviat perquè de moment ja he de llegir-me al meitat de dos llibres i un article de doctrina per dimecres. I el pitjor és que de moment encara vaig tant lent llegint en anglés... A veure si poc a poc vaig pujant les revolucions.
No volia acabar sense dir que no tot ha estat satisfacció aquesta setmana i que hi han hagut dos notícies que m'han trasbalsat molt. Només dir que m'ha sabut molt greu no estar allà, de veritat. Ànims.
Fins més endevant.

10 comentarios:

  1. Bueno bueno, algunos no tenim platja porquè no podem eh?

    ResponderEliminar
  2. M'agrada la cita de la Cucaracha....d'on l'has tret?jojojojo

    ResponderEliminar
  3. What's up bro!!!

    Tio...de festa, i tu sense traje???

    This is not american style!!! SUIT UP BRO!!!

    BEN

    ResponderEliminar
  4. Això és una merda... hi ha college fuck fiest o no?

    ResponderEliminar
  5. ep andreu! ja consultare la teva divulgacio haviam que n'es de la teva estada per aquestes terres patriotiques, una abraçada

    ResponderEliminar
  6. Hola T' em recordes de mi?
    Sóc en joan, i aqui també la tempesta comença aquesta setmana.
    Sabies que "Growing Pains " ( la família creix)
    esta rodada a Hunitong.
    Adeu yankee- Goodbye

    ResponderEliminar
  7. On Està la platja col·lega?
    Si vols platja has d' anar a California Beach.
    Has vist si alguna sèrie americana que m' agreden a mi ?

    ResponderEliminar
  8. Aqui l' unica sèrie americana que val la pena és diu ICARLy.com amb Sam (Jeanett Nccrudy) una noia com les de avui dia.
    Segur que aquesta sèrie també la fan a Pennsylvania.
    Adéu yankee

    ResponderEliminar
  9. Hola bon dia.
    Sé que m' estic passant de la rosca, però et trobo a faltar molt, i estic orgullós de tu perquè ets l' únic que potcomplir el "Sommi americà"
    Adéu- Goodbye Yankee

    ResponderEliminar