lunes, 6 de septiembre de 2010

Dissabte: Esports, Lobsterfest... i diumenge: a currar altre cop.

La primera setmana d'uni ha estat molt intensa i m'he fet un fart de llegir. No podia parar ni un sol moment (com podeu entendre encara em costa una mica llegir a rtime d'un llibre per dia en anglès). Aquí les classes funcionen així. Sóm entre 6 i 10 alumnes, sentats en una taula rodona amb el profe i discutim sobre el llibre o els articles que tocaven per aquell dia. No es dona teoria, es pasa directament a l'acció, cadascú s'espavila i cada dia s'han d'entregar petits escrits sobre el llibre que toca, apart dels treballs més grossos de cada més. I encara sort que la recerca no la començo fins el segon semestre.
Doncs com podeu entendre, després d'una setmana llarga, el dissabte ningú va cardar res, i com que a més varen començar les lligues universitàries... ens vam fer un far de veure partits durant tot el dia. Com no, el que més ganes tenia de veure era el del nostre equip de football americà: els Eagles. Les grades estaven bastant plenes i havia bastanta emoció al ambient. Alguna nit durant la setmana pasada ja haviem mirat algun partit amb en Mike i ell m'havia anat explicant com funciona la cosa (que tot i que sembla complicat, no ho és pas). Així que varem anar al estadi aviat per agafar uns bons seients, em vaig posar en Mike al costat per si em sorgia algun dubte i au, ja hi erem pel tros. Un cop va haver sonat l'himne americà i tots ja ens haviem posat drets i amb la mà al cor per cantar, el partit va començar.

Com podeu veure per la foto, en un equip de futbol amerià hi ha un huevo de jugadors. Uns 50 aprox. Un equip d'atac, un de defensa i jugadors extres per fer canvis o jugades especials.
Aquí podeu veure les animadores dels Eagles! Go Eagles go!


Aquesta és la defensa dels nostres Eagles. Molt millor que no pas l'atac, per aixó varem acabar perdent el partit 0-3 (un partit bastatnt dolent com el resultat indica).


I com que realment ens haviem plantejat no cardar res en tot el dissabte, un cop acabat el partit de futbol americà ens en vam anar a veure el de rugby. I per variar, el nostre equip tamé va perdre.



I després les noies de voley. Que aquestes si que són bones i guanyen sempre. L'any passat varen ser les campiones nacionals.

I cap allà les 4 va començar la Lobsterfest. Aquí hi ha moltes tradicions i festes que ja aniré explicant durant l'any. Aquesta és la primera del curs. La Lobesterfest es tracta d'una festa organitzada per tots els clubs i associacions del campus per tal de reclutar nous socis. Cada club té una petita taula que decora com vol i promociona la seva feina i activitats. Els estudiants van donant voltes i es van apuntant als clubs que els hi agraden.
Aquí per exemple tenim el Julandrón-Club, al qual a més d'un ja sé que us agradaria ser-hi.
Aquest és el International-Club que hem fet nosaltres. Així podem llogar el camp de futbol i la pista de basquet unes hores fixes cada setmana, muntarem alguna mini-escapada pels voltants, farem menjars de totes les cultures (pà amb tomàquet inclòs) i tal...
A part de formar part del International-Club, només em vaig adherir al club d'història. Sobretot perquè és poca feina, només queden una vegada al més per veure un parell de películes sobre algun tema i comentar-les.

I la Lobesterfest s'acaba com no... menjant llagosta per sopar. Així que aquí teniu la pedasssssu cua per anar a recollir la llegosta (i encara no es veu tota) I després de fer uns 20 minuts de cua... vaig poder-me menjar la meva llagosta!

I el dissabte va acabar amb la Graffiti Party. Es va fer a diferents habitacions de les residències d'East. Tothom havia d'anar amb una samarreta blanca i rotuladors de colors. D'aquesta manera la gent anava escribint coses a les sammaretes dels altres. Em sap molt greu peró de moment no en podreu veure les fotos. Les he decidit sotmetre a censura fins a nou avís!
I com, després d'un dissabte sense fotre ni brot. El diumenge vaig haver d'estar tot el dia tancat a l'habitació preparant les classes de dilluns, però he sobreviscut molt bé.
I esto es todo amigos!

5 comentarios:

  1. Podies haver ficat mes fotos de les noies del volley...y menos de tios con corazas y coquillas del futbol americano ese...PIRATA!!! xD


    BEN

    ResponderEliminar
  2. hola si en Llorenç fos aqui estaria pràctican
    American Football, però esclar Smallville els tombaria a tots.
    Goodbye Yankee
    Ah sóc en Joan, el teu cosí.

    ResponderEliminar
  3. A Quines llagostes més bones, aqui Acquaman que sóc jo no en troba, però si que menja unes coques de Viladomat bonissimes i tu no.
    Records Yankee.
    Si veus en Chuck Norris donar-li records.

    ResponderEliminar
  4. Volem veure les fotos ja! Volem veure les fotos ja!

    Així és com ho farien les Cheer-eagles, no??

    ResponderEliminar
  5. Nene! Que guay el blog !!! Me l'he estat llegint de dalt a baix! I les fotos molt xules! Actualiza! I volem saber que se cuece en la vida privada... fiestas, cotilleos, etc. En plan peli americana universitaria warrona! Un petonet! :D

    ResponderEliminar