domingo, 15 de agosto de 2010

Allau de freaks al Mas dels Puputs

Per demanda popular he decidit posar-me a actualitzar el blog. Aquí teniu la primera de les entrades que he decidit escriure, dedicada als Freaks de la Uni, que s'ho van currar i van fer-me una visita amb aires de festa però també ja de despedida. En Carles, Nico, Vittorio, Benassa i Don Santiago es varen atrevir a endinsar-se al Empordà profund i gaudir d'un cap de setmana a tutti pleni!

Vam intentar fer un "completo" i tot i que no vam poder fer-ho tot (Rachdingue va quedar pendent!), no vam para un moment quiets: Pago-Pago, Di-Versiones, Sant Pere de Roda, Golf de Roses, Port de la Selva, Cadaquès, Portlligat, Castell de Sant Ferran, Museu Dalí, Pub-Garriguella... Em va fer molta il·lusió que vinguessin i espero poder-ho repetir en un futur, a veure si s'apunten els que van causar baixa: Tito MG Mihal Georgiev, Salem "El Salam" i en Peitivi.

Moltes gràcies a tots i ens veiem d'aquí no re quan torni. A veure si ja hi ha algun "licenciaaadoo"!!!!

Castell de Sant Ferran.

Fent un beure al Pub del Càmping de Garriguella.

Cadaqués.

Monestir de Sant Pere de Roda.
Un homeless fent l'inidu al Mas Ventòs, amb el Golf de Roses de fons.


Dinant al Mas dels puputs. (En Nico no surt perquè està fent la foto, però potser millor perquè sinó segur que la foto per qualitat jajajaja)
El Toro amb les seves vaques!

2 comentarios:

  1. No tothom pot dir que ha estat al Mas dels Puputs! Veig que el santuari s'està banalitzant... poc a poc els barcelonautes estan entrant al nostre territori... es comença per aquí, després una oferta de compra... s'està ensorrant l'imperi... a més, l'hereu petit fot les amèriques en busca d'una vida millor... suïcidi col·lectiu, siusplau!

    ResponderEliminar
  2. Andrés Weber qui et va parir..... Acabo de llegir el post i la part del homeless ballant al Mas Ventòs és senzillament boníssima!!
    Vés amb molt de compte amb l'American people, que estan molt bojos (per si de cas, t'ho tornu a repetir....)
    Ah, i torna amb alguna arma de foc com a souvenir

    ResponderEliminar