miércoles, 7 de julio de 2010

Aprofitant l'Estiu Capítol 2

L'Estiu continua mogudet i la bici ja comença a treure foc! Poc a poc es va agafant la forma i la cosa comença a fer bona pinta. Avui penjo fotos de dos rutes que varem fer amb en Machín. La primera va resultar ser una mica més complicada del que ens pensàvem en un principi. Albanyà-Tarrades-(GR2) fins Darnius-Pista del Pantà de Boadella direcció Maçanet-(GR11)-Albanyà. Uns 70km que es varen compliar en l'últim tram, on tot i haver vist al començar que de Maçanet a Albanyà hi havia un tros de GR11 on no hi constava cap pista, vam anar a parar de caps a un sender on s'havia d'anar caminant amb la bici a coll durant quasi 2 hores! Al principi feia gràcia i tot però a mesura que pasaven els minuts cada vegada era més fosc i ja em veia dormint per la muntanya amb en Machín i la seva vaselina!!!!!! (un autèntic malson). Però finalment vam poder arribar a Albanyà quan ja era pràcticament de nit.

I la segona Ruta és la Ratpenat 2010 que organita el Club Ciclita de Roses. Roses-Camí de Ronda-Cadaqués-Cap de Creu-i tornar (76km segons l'Organització). I el més curiòs és que l'anada era de nit, sortíem a les 2,30h de Roses, equipats amb llum, frontal i armilla! Un espectacle! Al final erem uns 150 ciclistes però cap va poder aguantar el nostre ritme. Ara mateix estem un llistó per sobre de tothom en general jajajaja. Aquí teniu doncs alguna foto:

Pel GR11 Maçanet-Albanyà amb bici (mai més!!!!):


















Se'ns va fer una mica fosc... I aquí encara ens quedava una miqueta per arribar!




La Ratpenat 2010


En Machín arribant al Far de Cap de Creus:




Un dels avituallaments durant la nit:

5 comentarios:

  1. Bueno neneta, ja veig que hi vas molt a Albanyà eh, què passa que per Empuriabrava nomès hi ha asfalt i guiris?
    Ja farem coses i doncs aquest estiu, tot i que amb aquestes cobertes que portes deus petar molt,no?
    Per cert, lo de fer el GR11 pel camí de sender amb la bici a coll és molt primo eh!!XD

    ResponderEliminar
  2. Hola maca!!! la veritat és que les teves excursions amb bici m'importen bastant poc... t'has trencat el manisc o alguna cosa? quan ho facis, llavors el meu interès s'incrementarà...
    et dono l'adreça del meu blog, on hi escric cavòries... serà una manera d'estar conectats!!!

    www.atzucac-atzucac.blogspot.com (no ho facis gaire públic, que la meva reputació penjaria d'un fil...)
    espero que l'estiu estigui anant de puta mare, i a veure si quedem per fer una birreta... o 2...o tocar l'alba... t'estimo

    ResponderEliminar
  3. Espero que actualitzis més quan estiguis pels EEUU...

    ResponderEliminar
  4. A tu paías Edgar!!!!!! Clar que actualitzaré més, don't worry dude!

    ResponderEliminar
  5. Exigim comentari/article amb fotos de la nostra estada pel Mas dels Puputs. Òbviament ha de ser positiva perquè sinó t'enviarem... A TU PAIS!

    ResponderEliminar