lunes, 13 de septiembre de 2010

Storming of the Arch

Alguns de vosaltres ja sap de què va això del Storming of the Arch perquè n'hem anat parlant aquests dies, però pels que encara no ho sàpiguen, avui us porto una nova tradició del College. El segon cap de setmana de cada curs la tradició marca que els freshmen (els novatos) han d'intentar passar per l'arc que hi ha a la meva residència (The Cloister) el qual està defensat per l'equip de rugby masculí, l'equip de rugby femení i els seniors. Tot i que es tracta d'una tradició pels freshmens, els estudiants estrangers (que sóm una colla de penjats) vam decidir participar-hi com a novatos.
Així que ja ens veus el dijous a la tarda preparant-nos pel gran event. El dia abans jo havia anat a comprar pintures al super, l'objectiu era no pasar desapercebut!

Alguns amb la senyera, d'altres amb la roja.


I com no, teniem el nostre plà, el nostre caball de Troya. Haviem anat a buscar un carro al supermercat i l'haviem forrat amb en Matt (un britànic mig boig) a dins. Però malauradament va ser descoberts abans de començar. No ens va quedar cap més remei que intentar-ho tal com marca la tradició.

A les 5 els equips de rugby i els seniors ja estaven preparats per defensar l'arc i patejar-nos el cul! I així va ser. Ens vam endur una pinyes que no es podien ni contar.

Però al cap i la fi d'això tracta de la tradició, d'ensenyar als freshmen que no són més que uns pringats i que hi ha una jerarquia a seguir. És impossible arribar l'arc i així ha de continuar essent pels segles dels segles, Amén.

12 comentarios:

  1. Love your post man! keep doing it so well!

    Maybe next time a post about our basketball matches...?

    ResponderEliminar
  2. anava a dir el mateix, Alba!
    Andreu, ets un crack, jajaja

    ResponderEliminar
  3. Freshmen...novato.
    Freshwomen...fresca?

    ResponderEliminar
  4. Eh! Que la samarreta me la poso quan se que penjaré alguna cosa al blog!! And Carlos! Of course, I'll talk about our basketball matches one time!

    ResponderEliminar
  5. Aquí us faltava gent com la que hi ha a Barna. Al Vittorio Massimo li sobren músculs per parar els 3 equips junts, el Miha i els seus sicaris amb les AK i el "matxets" fent mal per allà i altres com jo que com no es cansen de córrer haurien aconseguit passar, xD!

    Per aquí les classes al búnquer del costat de l'ascensor han començat (s'està fresquet i falta gent per aparèixer, entre ells el Nicolau). Han posat aire acondicionat ara que ja no hi som a l'aula 20 i nosaltres no en tenim.
    Les classes estan als primers dies i tenim les primeres sensacions. El tio de Gestió Pública ahir ja es v carregar 30 vegades el moel espanyol i català i perquè el model americà no es una persona, que sinó se la fa a sobre la taula. A més, ja d'inici 45€ d'un totxo de llibre de 600 pàgines (fotocopiar llibre = suspendre assignatura)
    Aviat t'enviarem els dobles dels profes, que ja els hem anat traient.

    El que més s'ha dit és que es trobaran a faltar els teus apunts. Tu ja et pots quedar allà xD.

    Esperem la teva nova entrada.

    P.D: aviat et pasare el meu blog que fet (esports) perquè puguis estar al corrent de tot tot i que existeixi marca i MD i altres. La intenció és portar-lo al dia.

    ResponderEliminar
  6. Sincerament se't troba a faltar Albero xD

    Sobretot els viatges al metro i els teus hachazos xD

    Cuida'tt!!!

    BEN

    ResponderEliminar
  7. Wno Carles i Ruben, serà questió de no estressar-se! Si tant em trobeu a faltar el que podeu fer és posar una foto meva en algun pupitre. Segur que us serveix de suport moral i de guia espiritual!

    ResponderEliminar
  8. Hola Andreu, com va? sóc en Bernat, i la mare m'ha ensenyat el teu blog perquè em vagi acostumant a les noves tecnologies (ella no sap massa bé com va tot això). I també em vaig fent a la idea del que aniré veient quan et vinguem a visitar. Jo també em vaig penjar la senyera el dia 11, però no em van pintar la cara com a tu. Molts records de la família Cirera-Salleras.

    ResponderEliminar
  9. Ei Bernat! Molt bé, així m'agrada, descobrint noves coses. Espero que tot vagi molt bé per barcelona i ens veiem quan vingueu per aquí. Records a tot la família!

    ResponderEliminar
  10. CRISTINA BAYÉS QUER15 de septiembre de 2010, 3:42

    Nen cada vegada que ens expliques coses d'aquestes ens en recordem d'alguna peli o d'alguna sèrie que hem vist aquí per la tele. Això dels novatos semblava només ficció! Molt bé això de pintar-te amb la senyera i la barretina. Veig que vas marxar preparat d'aquí! Per cert, la Ivet també és novata al cole i com a bona alumna de P3 plora cada dia, sobretot perquè vol que la mama vagi a la classe amb ella i la senyoreta Manu, no entén que la mama és senyoreta d'una altra classe, concretament de galifardeus de 2n d'ESO! Així estem per aquí, a veure si podem parlar per l'Skype i me l'animes! Je je je

    ResponderEliminar
  11. Ei Cristina! I tant, a veure quan parlem per l'skype i mexplica la ivet com li va el cole i perquè plora!

    ResponderEliminar