lunes, 21 de febrero de 2011

Casa d'en Tim, Harrisburg i la Super Bowl.

Ja fa dies que volia escriure aquest post, però entre la feina, la mandra i que la web del blog no acabava de funcionar... Aquest post és sobre ara fa dos caps de setmana quan en Tim ens va convidar a en Joe, Miro, Nadege i mi a passar el cap de setmana a casa seva.
Ell viu a un poble just al costat de Harrisburg, l’actual capital de Pennsylvania. Tot i que en el passat la capital era Philadelphia, des de principis del segle passat que ja es va traslladar a Harrisburg. No hi ha gaire res per veure però el Capitol és dels més bonics de tot Estats Units, val la pena visitar-lo.
La família d’en Tim és encantadora i em va tractar genial. La casa de puta mare i el menjar molt bo. Va estar bé poder sortir del campus pel cap de setmana. I la nit del dissabte no té pèrdua. En Tim ens va portar a un bar-disco country. La penya arribava amb els seus pick-up trucks, les botes, els barrets... boníssim hahaha. Nosaltres vam intentar fer el que vam poder. Crec que encara ens vam defensar prou bé.
I com no, el diumenge vam haver de tornar aviadet perquè ens esperava la Super Bowl. Tot l’any seguint la lliga regular i els play-off, havia arribat el moment de la gran final. Els Patriots i els Jets, que eren els favorits per guanyar-la aquest any, s’havien quedat fora a quarts i semis. La final era bastant inesperada: Green Bay Packers v. Pittsburgh Steelers. Com no, jo havia de donar suport a l’equip de casa, els Steelers, però la veritat és que els Packers tenien tota la pinta de guanyar i així va ser.
Bé, amb ja moltes ganes de tornar, molts petons per tothom!
El Capitol
Les escales interiors
Aquest és el Senat de Pennsylvania

I aquí la House
En el club de Country
I la Super Bowl

3 comentarios:

  1. M'encanta! No et veig gaire posat amb això del country, eh?

    Per cert, espero que quan tornis portis la tele aquesta sota el braç!

    Un petó!

    ResponderEliminar
  2. Ei! Andrew, ja falta menys, tots tenim ganes de tornar a veuret el pel.
    Els pares venen la setmana vinent.
    Salut

    ResponderEliminar
  3. Para ja de mirar la superbowl, nba, cantantes de pop de merda, i fes el futut favor de venir a gaudir de la sardana, gaudí i el pa amb "tomata"... per la mort de Déu!!! això ja no es pot aguantar...

    ResponderEliminar